Tessa van der Steen

Tessa van der Steen is natuurgeneeskundig therapeut en voedingscoach van het tv-programma OBESE. Vanuit haar bedrijf Your Health Coach geeft Tessa individuele coaching en presentaties bij bedrijven, scholen en kinderdagverblijven.

Tessa’s missie: “Ik wil mensen weer dichter naar ons natuurlijke voedingspatroon brengen. Door het eten van bewerkte voeding raakt het lichaam uit balans, de smaak verandert en de drang naar zoet neemt toe. Het is mijn passie om mensen meer te leren over gezonde voeding en bewust te maken van de trucs van slimme marketeers. Als men aan de slag gaat met mijn 'healthy lifestyle' programma zijn meer energie, een stralende huid, fantastische levenslust en een optimale gezondheid het resultaat!”

Als Health Coach werkt Tessa o.a. met dansers, acteurs/actrices, prof golfers, marathonlopers, recreatief sporters en kinderen. Tessa heeft voor het derde seizoen van OBESE de voeding van de kandidaten verzorgd. Zij maakte wekelijks voedingsschema's, coachte en gaf workshops aan de kandidaten.

Tessa: “Zoveel mensen, zoveel doelstellingen. De mensen met wie ik werk hebben elk hun eigen, specifieke doel. Halina Reijn moest er bijvoorbeeld uitgehongerd uitzien voor haar rol in ‘Isabelle’. Jeroen van Koningsbrugge liet ik 17 kilo afvallen en coachte ik vervolgens in shape als boxer voor zijn volgende film. Met prof golfers Joost Luiten, Maarten Lafeber, Richard en Robin Kind ben ik aan de slag gegaan om hun focus en concentratie op de baan te verbeteren.”

Wil je meer lezen over Tessa? Kijk dan op www.yourhealthcoach.nl

GoGreenbar - Tessa van der Steen