Story

Puur en onbewerkt eten, dat willen we allemaal wel.

In de praktijk blijkt dit toch best lastig. Zeker als het om tussendoortjes gaat. Tessa van der Steen is de oprichter en bedenker van Go!Greenbar®. Tessa is Food Marketeer en Natuurgeneeskundig therapeut. Vanuit haar bedrijf Your Health Coach begeleidt zij mensen naar een gezonde lifestyle.

Tessa:
“Het ideale tussendoortje bestaat in mijn optiek namelijk uit hoogwaardige voedingsstoffen en bevat geen geraffineerde suikers, gluten, zuivel, soja, pinda’s of andere allergene stoffen. Daarnaast moet een tussendoortje natuurlijk ook lekker zijn! 

De meeste repen die ik tegenkwam bevatten glucose-fructosestroop, rozijnen, pinda’s, tarwe, mais, soja of rijst crispies. Stuk voor stuk ingrediënten die ik juist op de  NO-list van mijn cliënten zet! En als ik alleen reep vond die geen ingrediënten van mijn ‘verboden lijst’ bevatte, dan smaakte deze nergens naar! 

Ik ben afgestudeerd als Food Marketeer en heb mijn kennis en passie om gezonde producten te ontwikkelen in de praktijk gebracht. Go!Greenbar® is daarvan het heerlijk smakende, gezonde en verantwoorde resultaat!”

GoGreenbar - Blauwe Bessen